Лично Творчество
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

~ Форумът за Личното Ви Творчество ~ ˚₊‧꒰ა ☆ ໒꒱ ‧₊˚

ИндексPortalТърсенеРегистрирайте сеВход

Каква музика не можете да понасяте?

Go down 
+26
Annabelle
SatanicSlayer
Арлина
odd soul
Saalik
Nitrogenium
kika
Avalanche_Master
Мор
Ange_Macabre
life. love. regret.
kykyrqchka
Ая
FragmentVSKC
Chocolate
Атрофия
Lirael
NoName!!!
NanaSky
Cookie ♥
Иви.
ερsilonε
xRainbowx
Floopy
Джо
ℛi∂∂ℓℯ
30 posters
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
SatanicSlayer

SatanicSlayer

Брой мнения : 602
Registration date : 26.01.2013

Каква музика не можете да понасяте? - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Каква музика не можете да понасяте?   Каква музика не можете да понасяте? - Page 2 EmptyВто 18 Юни 2013, 19:53

Какъв е вида метъл-тип-бормашина-неща, че не мога да възпроизведа точното течение на това определение?
Върнете се в началото Go down
http://satanicslayer.blogspot.com/
Annabelle

Annabelle

Брой мнения : 103
Registration date : 13.09.2010

ПисанеЗаглавие: Re: Каква музика не можете да понасяте?   Каква музика не можете да понасяте? - Page 2 EmptyВто 18 Юни 2013, 20:39

О, това е моята тема. Very Happy 
Техно, диско, хаус, хип-хоп, RNB, чалга, кръчмарската народна музика. Опера.
xD
ερsilonε

ερsilonε

Брой мнения : 3203
Registration date : 12.10.2009

ПисанеЗаглавие: Re: Каква музика не можете да понасяте?   Каква музика не можете да понасяте? - Page 2 EmptyСря 19 Юни 2013, 10:20

tehno i powecheto metul pesni.
no obojawam opera.
i ponqkoga si puskam chalga za nastroenie... Very Happy
ℛi∂∂ℓℯ
Nemo ⚕☠︎︎
ℛi∂∂ℓℯ

Брой мнения : 8707
Registration date : 04.01.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Каква музика не можете да понасяте?   Каква музика не можете да понасяте? - Page 2 EmptyСъб 22 Юни 2013, 17:52

не харесваш метъл?
не знаех = D

Каква музика не можете да понасяте? - Page 2 Luis_r10
https://caledonian-vapour.tumblr.com/
nedi

nedi

Брой мнения : 9
Registration date : 24.06.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Каква музика не можете да понасяте?   Каква музика не можете да понасяте? - Page 2 EmptyПон 24 Юни 2013, 11:31

Всякакво подобие на чалга .. Ужас.
bella_3p
Mad to live
bella_3p

Брой мнения : 239
Registration date : 29.12.2012

ПисанеЗаглавие: Re: Каква музика не можете да понасяте?   Каква музика не можете да понасяте? - Page 2 EmptyПон 24 Юни 2013, 19:32

nedi написа:
Всякакво подобие на чалга .. Ужас.
  Двоен ужас!!! Мога да слушам всичко друго освен тази "музика" Smile
Chocolate
forever whatever

Брой мнения : 550
Registration date : 26.06.2010

ПисанеЗаглавие: Re: Каква музика не можете да понасяте?   Каква музика не можете да понасяте? - Page 2 EmptyПон 24 Юни 2013, 22:09

пиша ново мнение в тая тема, щото предишното ми е от 2010 и е бая неадекватно
сега може да похейтвам, че имам нужда, да не се обиди някой само

чалга не харесвам. ама е вярно, че на млади години, когато бях млада, зелена и четиригодишна с контрол на дистанционното на телевизора, не знаех всичките чалгии наизуст. оттогава ми е останала чалгарска черта, която се появява, когато чуя някоя стара песен, направо физически се боря със себе си да не пея. Very Happy тъй де, сега не я харесвам, обаче не понасям най-мазните и малоумни песен тип това.

не понасям сегашната българска мейнстрийм музика, визирам, да кажем, половината песни. като чуя сто кила, докато рапира, ми иде да се наръгам в гърлото с вилица. някво, не съм му слушала старите песни, ама на сегашните и текстовете, и музиката, и всичко ми бърка в здравето. same goes for ice cream. (и имам някакъв спомен че като по-малка бях слушала покрай братчед ми песни на айс крийм, бяха къде-къде по-добре) сигурно просто съм хипстър. ;д криско обаче мога да го изтърпя, щото има симпатичен гласец! ;д

не понасям бавна музика с монотонни вокали и тонове дето трябва уж да ме успокоява или депресира, а всъщност... ми доскучава да я слушам.

не понасям dead/nu metal и аз, въобще всичко, което ми звучи като радиацонни лъчи в ушите (не съм пробвала, за да кажа, че сравнението е подходящо, ама така си го представям ;д) не го харесвам. иначе пънк и сравниително по-тежък рок много обичам и понякога даже ми действа супер отпускащо! и някво, всички мразят никълбек, пък на мен са ми супер любими и мога и да се разбивам, и да заспивам на тях на едни и същи песни. ;дд

уж слушам инди, обаче колкото пъти си пусна някой инди микс в 8тракс, никога не изтрайвам докрай. все попадам на някакви монотонни и еднакви и неотличаващи се, обичам живи, с различни тонове, които да ме грабват с първото слушане.

бтв, обичам лили алън, щото fuck you, knock them out и smile. най вече. заобичах ги от първото слушане. when i see you cry it makes me smile; at worst i feel bad for a while, but then i just smile, i go ahead and smile. когато съм озлобяла и бясна, винаги я слушам, защото едновременно ме отпуска, ама не ми заличава хейтърското настроение. :3

отделно има жанрове и изпълнители, които да не харесвам, обаче мога да ги понеса. особено с тая си ~ музикална криза като че ли разхаресах 90% от музикантите на тая планета. ;д
ερsilonε

ερsilonε

ПисанеЗаглавие: Re: Каква музика не можете да понасяте?   Каква музика не можете да понасяте? - Page 2 EmptyПон 24 Юни 2013, 23:56

лили алън <33

точно и аз така се чувствам. ем те успокоява, ем подхванва някво хейт настроение. обичам песните и!
odd soul
like she's nothing and water is all

Брой мнения : 821
Registration date : 01.01.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Каква музика не можете да понасяте?   Каква музика не можете да понасяте? - Page 2 EmptyПон 25 Апр 2016, 02:53

две години и половина след първото ми мнение в темата стигнах до извода, че едиственото нещо, което не бих си пуснала доброволно е чилаут, сигурно щото съм филмарка. Very Happy

а да, и модерния (!) бг поп и половината бг рап
PostMortem

PostMortem

Брой мнения : 298
Registration date : 12.10.2010

ПисанеЗаглавие: Re: Каква музика не можете да понасяте?   Каква музика не можете да понасяте? - Page 2 EmptyСъб 30 Апр 2016, 14:37

Музика, в която няма музика.
Музика, в която няма мисъл.
Музика, в която няма нищо.
Музика, която убива мозъчни клетки.

Стилово какво да разграничаваш, то е ясно - чалга, поп, рап, примерно.
В рапа има добри неща, зависи на какво залага автора, synthpop обожавам (франчуля пусти).
В метъла също има някои бая тъпи неща, макар и да възприемам стила повече като смислен и революционен, но и там се навъдиха доста простотии последните години.
Уейва и най-доброто!
James Raynor

James Raynor

Брой мнения : 187
Registration date : 22.03.2016

ПисанеЗаглавие: Re: Каква музика не можете да понасяте?   Каква музика не можете да понасяте? - Page 2 EmptyЧет 19 Май 2016, 22:45

освен очевидното - чалга и чалгализирана балканска музика, чалгализирана народна музика най-много дори повече от тея не мога да понасям музика, която от супер далеч си личи как е направена само и единствено, за да е catchy да стане някакъв летен "хит" обикновено такива са разни както ги наричам "латино чалги" или просто като видиш изпълнителите и те някво нямат "химия" помежду си. свирят и пеят разни неща, които някой им плаща да свирят и пеят и поне аз го долавям и ми става тъпо. дори харесвам песни с нелеп текст и не чак толкова оригинална музика, но когато хората, които я правят се забавляват тва се придава и на мен и ме кефи.

метъл тип бормашина - деа знам "take this life" на "in flames" някъв grind и рак на гърлото пет минути
http://kingpeshko.byethost7.com/
ℛi∂∂ℓℯ
Nemo ⚕☠︎︎
ℛi∂∂ℓℯ

Брой мнения : 8707
Registration date : 04.01.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Каква музика не можете да понасяте?   Каква музика не можете да понасяте? - Page 2 EmptyЧет 19 Май 2016, 23:01

пешко, бих подплътила коментара ти за летните хитове с любимата ми класика:

Каква музика не можете да понасяте? - Page 2 Luis_r10
https://caledonian-vapour.tumblr.com/
ερsilonε

ερsilonε

ПисанеЗаглавие: Re: Каква музика не можете да понасяте?   Каква музика не можете да понасяте? - Page 2 EmptyПет 20 Май 2016, 00:02

слушам чалга, когато ми е кеф и хич не ме е срам Laughing
даже ся като чета тая тема ми дойде да си пусна на Кали - 4-4-2
James Raynor

James Raynor

ПисанеЗаглавие: Re: Каква музика не можете да понасяте?   Каква музика не можете да понасяте? - Page 2 EmptyПет 20 Май 2016, 00:04

Каква музика не можете да понасяте? - Page 2 Tumblr_o7frudCkE11rc113po1_500
ερsilonε

ερsilonε

ПисанеЗаглавие: Re: Каква музика не можете да понасяте?   Каква музика не можете да понасяте? - Page 2 EmptyПет 20 Май 2016, 00:06

няма перфектни хора Laughing Laughing Laughing
James Raynor

James Raynor

ПисанеЗаглавие: Re: Каква музика не можете да понасяте?   Каква музика не можете да понасяте? - Page 2 EmptyПет 20 Май 2016, 00:08

иска ми се да живеехме във времената, когато не знаех това за теб. не можем ли да се върнем там

PostMortem

PostMortem

Брой мнения : 298
Registration date : 12.10.2010

ПисанеЗаглавие: Re: Каква музика не можете да понасяте?   Каква музика не можете да понасяте? - Page 2 EmptyПет 20 Май 2016, 00:09

Знанието носи само нещастие! gloomy
ερsilonε

ερsilonε

ПисанеЗаглавие: Re: Каква музика не можете да понасяте?   Каква музика не можете да понасяте? - Page 2 EmptyПет 20 Май 2016, 00:13

ахахахххх, според мен сега нещата са точни.
човек не трябва да живее в илюзия!

odd soul
like she's nothing and water is all

Брой мнения : 821
Registration date : 01.01.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Каква музика не можете да понасяте?   Каква музика не можете да понасяте? - Page 2 EmptyСря 21 Сеп 2016, 17:10

ερsilonε написа:
слушам чалга, когато ми е кеф и хич не ме е срам Laughing
даже ся като чета тая тема ми дойде да си пусна на Кали - 4-4-2

сейм (само дето надувам теди александрова Very Happy ). започнах да слушам преди година и е някаква странна форма на терапия за мен?? преди няколко месеца бях получила някакъв нервен срив, пуснах си планета, веднага се успокоих и почнах да гледам с празен поглед ;D тази музика просто има някаква страхотна сила над мен, която ми изтрива мислите, от което винаги съм имала нужда Very Happy не ходя на терапия или почивки, всъщност почти нямам забавления вече, затова си пускам чалга и ми минава.

има и сносни неща чат-пат. и също така недоумявам как може някой да се кефи на бг поп/рап и американска мейнстрийм музика, а на чалга не Very Happy повечето се държат все едно като чуят някакъв кючек и веднага ще получат аневризъм.
ερsilonε

ερsilonε

ПисанеЗаглавие: Re: Каква музика не можете да понасяте?   Каква музика не можете да понасяте? - Page 2 EmptyСря 21 Сеп 2016, 22:14

-
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Каква музика не можете да понасяте?   Каква музика не можете да понасяте? - Page 2 Empty

Каква музика не можете да понасяте?
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» БГ музика
» (=Електронна музика=)
» Можете ли да издържате без компютър?
» Кой е любимия ви стил музика?
» Ще идвам...

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите