| Бихте ли простили изневяра? | |
|
+4ℛi∂∂ℓℯ SatanicSlayer ερsilonε PianoGirl 8 posters |
Автор | Съобщение |
---|
PianoGirl mélancolie
Брой мнения : 62 Registration date : 27.05.2015
| Заглавие: Бихте ли простили изневяра? Пон 28 Мар 2016, 20:42 | |
| И при какви обстоятелства? | |
|
| |
ερsilonε
Брой мнения : 3203 Age : 29 Registration date : 12.10.2009
| Заглавие: Re: Бихте ли простили изневяра? Пон 28 Мар 2016, 21:09 | |
| хората много често казват, че не, но истината е, че понякога са принудени от обстоятелствата. не знам дали аз бих, определено сигурно е едно от най-трудните неща на света. а и скорпионите прощават трудно | |
|
| |
SatanicSlayer
Брой мнения : 602 Age : 42 Localisation : Grind Line - Arabasta Registration date : 26.01.2013
| Заглавие: Re: Бихте ли простили изневяра? Пон 28 Мар 2016, 21:18 | |
| Аз също съм скорпион...
Бих простил изневяра, само ако момичето ми, ми каже, че е извършила такова нещо. Все пак хормоните бушуват в кръвта на всеки един човек, нормално е да бъдеш впечатлен\а, от друг\а и да не виждаш нищо друго на този свят. | |
|
| |
ℛi∂∂ℓℯ Nemo ⚕☠︎︎
Брой мнения : 8707 Age : 29 Localisation : Love's manna flask Registration date : 04.01.2008
| Заглавие: Re: Бихте ли простили изневяра? Пон 28 Мар 2016, 21:31 | |
| ако човекът ме обича много, няма да ме трогне изневяра по-гадно е, когато дори и нищо да не е правил, виждаш как не го е особено грижа, студен е, и малко по малко почва да се отдръпва _________________ Nihil verum est licet omnia. | |
|
| |
ερsilonε
Брой мнения : 3203 Age : 29 Registration date : 12.10.2009
| Заглавие: Re: Бихте ли простили изневяра? Пон 28 Мар 2016, 21:34 | |
| задавам си въпроса какво значи да обичаш много... всеки обича различно и се чудя дали когато възгледите ви за обичане не се припокриват... кой е грешен и кой е прав? | |
|
| |
ℛi∂∂ℓℯ Nemo ⚕☠︎︎
Брой мнения : 8707 Age : 29 Localisation : Love's manna flask Registration date : 04.01.2008
| Заглавие: Re: Бихте ли простили изневяра? Пон 28 Мар 2016, 23:57 | |
| Няма грешен и прав, просто всеки има определени очаквания към другия. _________________ Nihil verum est licet omnia. | |
|
| |
odd soul like she's nothing and water is all
Брой мнения : 821 Registration date : 01.01.2013
| Заглавие: Re: Бихте ли простили изневяра? Нед 17 Юли 2016, 16:39 | |
| ох, никак ме няма в тези неща като един истински скорпион си мисля, че не. главната причина е свързана с егото ми - просто трудно бих понесла след като някой ме е уверявал, че съм единствената, най-специалната, най-красивата и така нататък, изведнъж да не съм. ще ми стане обидно, защото един вид излиза, че не съм достатъчна за този човек, че нещо липсва, което аз не мога да дам. но тук говоря за сериозна връзка. ако е нещо от скоро/несериозно, бих го приела доста по-леко - ще приключа нещата, тъй като явно не си пасваме, и ще му пожелая да намери щастието си според мен до изневери в моногамни връзки се стига или поради някаква липса във връзката, или поради омръзване, или срещане на някой по-добър, или поради това, че изневеряващият харесва тръпката от флирта/секса и трудно би се отдал на един човек. последния вариант не мога да го коментирам, тъй като шансът да се хвана сериозно с такъв човек е нулев ;D никак не съм полигамна | |
|
| |
Dinitrophenol
Брой мнения : 41 Age : 26 Localisation : Русе Registration date : 22.08.2016
| Заглавие: Re: Бихте ли простили изневяра? Чет 25 Авг 2016, 02:00 | |
| Да, бих простил изневяра. Или по-скоро бих си простил изневяра | |
|
| |
PianoGirl mélancolie
Брой мнения : 62 Registration date : 27.05.2015
| Заглавие: Re: Бихте ли простили изневяра? Сря 12 Окт 2016, 01:42 | |
| Не. Може да си има причини. Но не. | |
|
| |
Vanko
Брой мнения : 751 Age : 25 Registration date : 08.12.2015
| Заглавие: Re: Бихте ли простили изневяра? Пет 21 Окт 2016, 21:24 | |
| Аз не бих простил. Не знам защо, никога не ми се е налагало да мисля по този въпрос, но не виждам причина да простя нещо такова | |
|
| |
NanaSky positive spirit
Брой мнения : 1452 Age : 31 Localisation : on top of the world Registration date : 07.04.2010
| Заглавие: Re: Бихте ли простили изневяра? Вто 07 Фев 2017, 01:46 | |
| Не прощавам и не СИ прощавам. Изневярата е престъпление към Аз-а | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Бихте ли простили изневяра? | |
| |
|
| |
| Бихте ли простили изневяра? | |
|