Artemis. ☽...dulce bellum inexpertis...☾
Брой мнения : 247 Age : 27 Localisation : Там където желаеш да си, но не можеш да бъдеш... Registration date : 17.11.2013
| Заглавие: ~“Wanting to cry doesn't mean you can...” ~ Сря 19 Апр 2017, 00:20 | |
| Обикновено не мога да задържа вниманието си върху нещо за повече от три дена. Върху хора, върху предмети, върху дневници... Напоследък се опитвам да се преборя с това. Да не се отегчавам от хората след третия ден, да се радвам на предметите за по-дълго и сега ще се опитам да поддържам този малък виртуален дневник жив. Ей така, защото е много по-лесно да споделиш нещата, които са ти в главата с няколко непознати, отколкото с безмълвието и тишината на затвореното тефтерче. Та, тук ще споделям по-скоро какво мисля, отколкото какво ми се е случило, защото на мен така или иначе не ми се случва кой знае какво... | |
|
ℛi∂∂ℓℯ Nemo ⚕☠︎︎
Брой мнения : 8707 Age : 29 Localisation : Love's manna flask Registration date : 04.01.2008
| Заглавие: труден избор, който сте правили? Нед 30 Апр 2017, 12:19 | |
| какво решение ви е било трудно да вземете, но все пак сте взели? защо се решихте на това? _________________ Nihil verum est licet omnia. | |
|
Vanko
Брой мнения : 751 Age : 25 Registration date : 08.12.2015
| Заглавие: Re: труден избор, който сте правили? Нед 30 Апр 2017, 16:07 | |
| Може би най-трудния ми избор досега беше къде да уча след седми клас, защото в града имах два варианта. Е мисля, че съм направил добър избор, но тепърва предстоят подобни трудни избори с университети и подобни... | |
|
PostMortem
Брой мнения : 298 Age : 30 Localisation : The Valley of Death Registration date : 12.10.2010
| Заглавие: Re: труден избор, който сте правили? Пет 05 Май 2017, 23:17 | |
| Няма такова нещо като труден избор. Хвърляш монета - какво покаже, ако се колебаеш твърде много, то съдбата ще реши. Ако знаеш какво искаш, няма нужда съдбата да ти го показва. | |
|
ℛi∂∂ℓℯ Nemo ⚕☠︎︎
Брой мнения : 8707 Age : 29 Localisation : Love's manna flask Registration date : 04.01.2008
| Заглавие: Re: труден избор, който сте правили? Пет 12 Май 2017, 12:54 | |
| преди много време се наложи да прекратя отношения с една приятелка, от което се ужасявах изключително много, но събрах сили да го направя. в последвствие се срещнахме случайно и подновихме отношения, но ... нещата не са същите, разбира се. дистанцирана съм и не мога да изпитам същото доверие, когато й споделям. та, както и да е, въпросът беше, че ми беше изключително трудно да го направя. _________________ Nihil verum est licet omnia. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: труден избор, който сте правили? | |
| |
|