| песен - спомен | |
|
+6Арлина xRainbowx ℛi∂∂ℓℯ oh, boy! Malady Джо 10 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Джо Чувствителен люляк™
Брой мнения : 1683 Age : 31 Registration date : 21.05.2007
| Заглавие: песен - спомен Нед 05 Окт 2008, 19:23 | |
| всички си имаме песни, които щом пуснем, се сещаме за определен момент, човек или случка.. може да споделите кои са вашите песни, които ви носят спомени :(sun):
sonata arctica - shy -> винаги ми напомня за Яна ♥ _________________ you better know that in the end it's better to say too much than never to say what you need to say.
| |
|
| |
Malady holy beauty
Брой мнения : 103 Localisation : Paper str. Registration date : 16.04.2008
| Заглавие: Re: песен - спомен Съб 25 Окт 2008, 22:15 | |
| fall out boy-little less sixteen candles a little more touch me за 14-тия рожден ден на Ния ми анапомня<333 Незаменимо беше... | |
|
| |
oh, boy! oi with the poodles already!
Брой мнения : 126 Age : 30 Registration date : 16.07.2007
| Заглавие: Re: песен - спомен Чет 13 Ное 2008, 12:34 | |
| Дани[Джо] - Остава-Президент | |
|
| |
Джо Чувствителен люляк™
Брой мнения : 1683 Age : 31 Registration date : 21.05.2007
| Заглавие: Re: песен - спомен Пет 02 Окт 2009, 19:49 | |
| james blunt - young folks за тренировките по плуване <33 _________________ you better know that in the end it's better to say too much than never to say what you need to say.
| |
|
| |
ℛi∂∂ℓℯ Nemo ⚕☠︎︎
Брой мнения : 8707 Age : 29 Localisation : Love's manna flask Registration date : 04.01.2008
| Заглавие: Re: песен - спомен Чет 08 Окт 2009, 16:51 | |
| I love you ONO - Veronica.
РАзбира се, има хиляди песни, които ми напомнят за хиляди неща.. Просто в момента тази ми изскочи в главата. _________________ Nihil verum est licet omnia. | |
|
| |
xRainbowx Lil bunny Foo Foo
Брой мнения : 2496 Age : 30 Localisation : In a cereal box, The Supermarket Registration date : 25.05.2007
| Заглавие: Re: песен - спомен Чет 08 Окт 2009, 21:02 | |
| - Sid Vicious написа:
- I love you ONO - Veronica.
РАзбира се, има хиляди песни, които ми напомнят за хиляди неща.. Просто в момента тази ми изскочи в главата. aa, omg, bqh q zabrawila <3 ^^ | |
|
| |
Арлина après moi le déluge
Брой мнения : 2720 Age : 32 Localisation : /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Registration date : 10.02.2009
| Заглавие: Re: песен - спомен Пет 09 Окт 2009, 13:27 | |
| Сега се сещам за Some say the devil is dead, която ми напомня за Ден. Безапелационно. :Д
Poets of the fall- Illusions and dreams- напомнят ми за Пав и неуспешното ни пеене. :Д
Bubbly и I`m yours- Jason Mraz ме подсещат за Клем. :Д и така. | |
|
| |
ℛi∂∂ℓℯ Nemo ⚕☠︎︎
Брой мнения : 8707 Age : 29 Localisation : Love's manna flask Registration date : 04.01.2008
| Заглавие: Re: песен - спомен Пет 09 Окт 2009, 14:38 | |
| - xRainbowx написа:
- Sid Vicious написа:
- I love you ONO - Veronica.
РАзбира се, има хиляди песни, които ми напомнят за хиляди неща.. Просто в момента тази ми изскочи в главата. aa, omg, bqh q zabrawila <3 ^^ А помниш ли онези двете момичета, които бяха направили видео на фона на тази песен? За мен иначе тази песен е символ на старото време. Когато бяхме.. доста по - различни от сега. Ех, спомени.. При това - хубави. Преди беше по - забавно. И по - цветно. И по - жизнерадостно._________________ Nihil verum est licet omnia. | |
|
| |
clara eat machines
Брой мнения : 27 Registration date : 17.10.2009
| Заглавие: Re: песен - спомен Съб 24 Окт 2009, 21:27 | |
| alice in chains -- would - пандата и голямата ни мания тогава по алис, джем и нирвана.. голяма зарибявка беше, 3 месеца слушах само тях. ;д pearl jam -- why go? - същото. pearl jam -- alive - дюнерите(аладин!!!)до хеликона... вървяхме и си пеехме с мазззните дюнери в ръка 'коз аааааааай, аааааааааай, ааааааааайм стил алааааайв.' ;д godsmack -- voodoo - плановете за садомадозохистичния кекс. ;ддд godsmack -- voodoo too - хубавото миме.<3 sensei&dj darkstep -- shto ne spa be? - гогата, супер точната мацка си е, обичам я. dis -- izpipani - диджей пън. <3 ;д dis -- panser - заради румата, ще влизаме в лудница. gem, alexmall, denyo&sensei -- okey - лятото, морето, сините вълни и 8976696786 слънцезащитни кремове с които се мажа, за да не ме сърби, но иначе беше весело.. та, за лято 2008 и 2009 ми напомня сякаш и на палатките в арапя, на които ходихме за 9979898667 път. ;p димна завеса -- сектор задимен - първото ми напушване(всъщност не пуша де), но точно тогава... тези хора и обстановката, и напуших се с наргиле, обаче беше с вкус на ягода, и не се обринах!. ъпсурт -- 3в1, нонстоп и неделя сутрин - пак същото. :}
| |
|
| |
ερsilonε
Брой мнения : 3203 Age : 29 Registration date : 12.10.2009
| Заглавие: Re: песен - спомен Съб 24 Окт 2009, 21:56 | |
| Melanie-Never be the same again Тази песен ми навява много спомени. Много я обичам тази песничка просто. Сигурно има още много песни, но тази... | |
|
| |
ℛi∂∂ℓℯ Nemo ⚕☠︎︎
| Заглавие: Re: песен - спомен Пон 16 Ное 2009, 21:11 | |
| The Gits - A Change Is Gonna Come
Напомня ми за река и вятърът, брулещ косата ми.. Напомня ми и за онзи ден, който прекарахме на поляната в планината, правейки си пикник. _________________ Nihil verum est licet omnia. | |
|
| |
xRainbowx Lil bunny Foo Foo
Брой мнения : 2496 Age : 30 Localisation : In a cereal box, The Supermarket Registration date : 25.05.2007
| Заглавие: Re: песен - спомен Пон 16 Ное 2009, 22:20 | |
| The Strokes - Someday.
На лятото, на онези няколко часа, които вървяхме през аспаруховия мост с една загорка и кубинки. <3 И косата ми беше дълга. Напомня ми на слънце, главно.
Mika - Grace Kelly.
На Влад. Винаги като я чуя се сещам за него. Липсват ми онеези времена.
sid vicious - my way & sex pistols -god save the queen.
напомня ми на една супер студена зима преди няколко години, вървяхме по улицата и се надвиквахме MYYY WAY и good save the queen, she aint a human being.
има още много, обаче ме мързи да пиша. | |
|
| |
Ане Фаеливрин
Брой мнения : 91 Registration date : 30.04.2010
| Заглавие: Re: песен - спомен Нед 02 Май 2010, 14:44 | |
| Judas Priest-Alone Толкова МНОГО спомени с тази песен, които сега като се сетя ми се стгруват много тежки.
Lunatica-Song for you I am grateful to have such a friend by my side... <3
4 non blondes- What's up? Варна, Варнаа...~
Авеню-Бягство И отново ми напомня за краткия, но прекрасен престой във Варна. <3 | |
|
| |
NanaSky positive spirit
Брой мнения : 1452 Age : 31 Localisation : on top of the world Registration date : 07.04.2010
| Заглавие: Re: песен - спомен Сря 02 Мар 2011, 10:53 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: песен - спомен | |
| |
|
| |
| песен - спомен | |
|