| Twilight (Здрач) /2008 | |
|
+10kykyrqchka clara eat machines Дирдри echoes Sladkutuu_Babyy xRainbowx Джо ℛi∂∂ℓℯ lisavegan. wabbit 14 posters |
Автор | Съобщение |
---|
wabbit bionic
Брой мнения : 162 Registration date : 26.08.2007
| Заглавие: Twilight (Здрач) /2008 Нед 12 Окт 2008, 13:34 | |
| # Резюме - Филмът 'Здрач' пресъздава първата книга от поредицата на Стефани Мейър - Twilight Series. Той разказва за историята на Бела Суон, която се мести да живее при баща си в мрачното градче Форкс, след като майка й се жени повторно. Първоначално се чувства като в изгнание и обстановката я подтиска.. докато не среща мистериозните си съученици от семейство Калън и не научава тайната им. # Премиера - 21 November 2008 USA. Филмът няма да излезе у нас на официалната дата, защото е независима продукция и няма представителство в ЕС. Това е проблем, понеже нашите разпространители купуват американските филми от Германия. В момента има дати на разпространение в Германия - 12 декември, в Австрия - 9 януари 2009, в Швейцария - 23 януари 2009. Това означава, че всички които нямат търпение ще се наложи да теглят филма от някой тракер. Субтитри ще има три-четири дена след официалната премиера. # Трейлър - http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=44287812 # Тийзъри - https://www.youtube.com/watch?v=xBvOhfL4mYw https://www.youtube.com/watch?v=7tQk8pKnnVY&feature=related# линк към imdb - http://www.imdb.com/title/tt1099212/# В ролите.. х)# Постер
Последната промяна е направена от Lyra Belacqua на Пон 18 Май 2009, 21:28; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
lisavegan. ab igne ignem.
Брой мнения : 1580 Age : 31 Localisation : Nowheresville. Registration date : 06.06.2007
| |
| |
Брой мнения : 1580 Age : 31 Localisation : Nowheresville. Registration date : 06.06.2007
| Заглавие: Re: Twilight (Здрач) /2008 Нед 30 Ное 2008, 17:19 | |
| От Егмонт БГ не са никак сериозни, но по последна нформация книгата излиза на 12.01.09, а малко след нея (пак януари) излиза и филмът. | |
|
| |
ℛi∂∂ℓℯ Nemo ⚕☠︎︎
Брой мнения : 8707 Age : 29 Localisation : Love's manna flask Registration date : 04.01.2008
| Заглавие: Re: Twilight (Здрач) /2008 Сря 11 Фев 2009, 16:54 | |
| Леле, брат ми е свалил филма и едва се изкушавам да не си го пусна. Няма пък. Първо ще го гледам на кино. (!) (И усещам как ще ми стане любим. Книгата вече ми стана любима.. =D) _________________ Nihil verum est licet omnia. | |
|
| |
Джо Чувствителен люляк™
Брой мнения : 1683 Age : 31 Registration date : 21.05.2007
| Заглавие: Re: Twilight (Здрач) /2008 Сря 11 Фев 2009, 20:03 | |
| - Sid Vicious написа:
- Леле, брат ми е свалил филма и едва се изкушавам да не си го пусна.
Няма пък. Първо ще го гледам на кино. (!) (И усещам как ще ми стане любим. Книгата вече ми стана любима.. =D) дочете ли я XD _________________ you better know that in the end it's better to say too much than never to say what you need to say.
| |
|
| |
ℛi∂∂ℓℯ Nemo ⚕☠︎︎
Брой мнения : 8707 Age : 29 Localisation : Love's manna flask Registration date : 04.01.2008
| |
| |
xRainbowx Lil bunny Foo Foo
Брой мнения : 2496 Age : 30 Localisation : In a cereal box, The Supermarket Registration date : 25.05.2007
| Заглавие: Re: Twilight (Здрач) /2008 Сря 11 Фев 2009, 21:58 | |
| Пф, аз първата книга я прочетох точно за около 4 часа оня ден, пък мислех, че ше я точа по дългата и широката процедура минимум месец. Четох я от чисто любопитство де, щото всички са някви луди по "Здрач". Не е някъв велик шедьовър на литературата, ама не е толкова зле колкото очаквах. Въпреки че постоянно си повтарят колко се нуждаят един от друг, как единия зяпа другия и пр. ;D ;D А иначе филма е готин, въпреки че ми беше много смешно онова със блещукащото тяло на Едуард. ;d;d;d просто си беше иронично. Vampires don't glitter. | |
|
| |
Sladkutuu_Babyy
Брой мнения : 19 Age : 32 Registration date : 09.03.2009
| |
| |
echoes
Брой мнения : 375 Age : 32 Registration date : 06.04.2009
| Заглавие: Re: Twilight (Здрач) /2008 Пон 06 Апр 2009, 20:46 | |
| така, първо да кажа, че съм гледала единствено филма, идея си нямам книгата дали си струва, но след впечатлението, с което останах..нямам голямо желание да я прочета. беше ми някак..обикновено. вампири, любов, разни напрегнати моменти. просто..нищо ново, нищо, което да успее да ме завладее и да предизвика някакви чувства у мен. принципно част от първоначалното ми мнение може да се е създало още преди да излезе самия филм, когато слушах от всички колко невероятно-прекрасно-невъобразимо-красива е историята и т.н. пък аз много мразя някой да ми бута по тоя начин нещо в очите и да се опита да ме убеди колко велико без изобщо да си нямам идея за него. та, предразсъдъци, може би, но факт, не ми допадна. книгата може и да е по-интересно написана, да има по-вълнуващи моменти, но за нея мнение нямам все още. | |
|
| |
Дирдри
Брой мнения : 13 Registration date : 18.05.2009
| Заглавие: Re: Twilight (Здрач) /2008 Пон 18 Май 2009, 15:05 | |
| - echoes написа:
- така, първо да кажа, че съм гледала единствено филма, идея си нямам книгата дали си струва, но след впечатлението, с което останах..нямам голямо желание да я прочета.
беше ми някак..обикновено. вампири, любов, разни напрегнати моменти. просто..нищо ново, нищо, което да успее да ме завладее и да предизвика някакви чувства у мен. принципно част от първоначалното ми мнение може да се е създало още преди да излезе самия филм, когато слушах от всички колко невероятно-прекрасно-невъобразимо-красива е историята и т.н. пък аз много мразя някой да ми бута по тоя начин нещо в очите и да се опита да ме убеди колко велико без изобщо да си нямам идея за него. та, предразсъдъци, може би, но факт, не ми допадна. книгата може и да е по-интересно написана, да има по-вълнуващи моменти, но за нея мнение нямам все още. Съгласна изцяло С тая разлика, че се опитах да чета книгата, но и с нея се получи същото. | |
|
| |
clara eat machines
Брой мнения : 27 Registration date : 17.10.2009
| Заглавие: Re: Twilight (Здрач) /2008 Чет 29 Окт 2009, 22:06 | |
| ами не съм го гледала филма и книгата не съм чела също(лелее, аз съм яко задръстена и не разбирам нищо от филми и книги!) та сега, really, след като чувам от настървени фиенки на тоя грозния, с русото теме за какво става въпрос нямам никакво желание. а и като гледам разни цитати тип 'ала-не-те-обичам-щото-те-харесвам' и other stuffs like that, все повече и повече започвам да осъзнавам, че всъщност не съм изгубила кой знае какво. и този безсмислен и напоследък, модерен култ към здрач, новолуние, etc. направо ме влудява.
| |
|
| |
kykyrqchka raindrop
Брой мнения : 235 Age : 36 Registration date : 07.03.2010
| Заглавие: (: Пон 08 Мар 2010, 00:02 | |
| С приятеля ми едва догледахме първия филм, а после най-тържествено си обещахме да не припарваме нито повторно до тази, нито до която и да било следваща екранизирана част. Не знам как са книгите (е, веднъж се опитах да зачета една от тях в книжарницата, но явно нацелих мноооого кофти страница, защото след втория ред я захвърлих), но филмите със сигурност не ме печелят като свой почитател! | |
|
| |
NoName!!! crack in a mirror
Брой мнения : 15 Registration date : 07.04.2010
| Заглавие: Re: Twilight (Здрач) /2008 Нед 18 Апр 2010, 17:38 | |
| Бози. И книгите и филма. На първия филм поне саундтрака му беше готин, обаче на втория, саундтрака е пълен боклук O_O Логично де, сменили са композитора. | |
|
| |
xRainbowx Lil bunny Foo Foo
Брой мнения : 2496 Age : 30 Localisation : In a cereal box, The Supermarket Registration date : 25.05.2007
| Заглавие: Re: Twilight (Здрач) /2008 Нед 18 Апр 2010, 20:37 | |
| Глупости. Във саундтрака на втория има Radiohead & Death Cab for cutie. И Lykke Li. Но естествено, живеем в БГ, не очаквам някой да ги е чувал преди филма.. | |
|
| |
Арлина après moi le déluge
Брой мнения : 2720 Age : 32 Localisation : /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Registration date : 10.02.2009
| Заглавие: Re: Twilight (Здрач) /2008 Нед 18 Апр 2010, 21:47 | |
| Защо, по дяволите, трябва да има Рейдиохед в саундтрака на Туайлайт. :о а има толкова по-хубави филми с толкова по-неструващи саундтраци.. | |
|
| |
Джо Чувствителен люляк™
Брой мнения : 1683 Age : 31 Registration date : 21.05.2007
| Заглавие: Re: Twilight (Здрач) /2008 Пон 19 Апр 2010, 00:18 | |
| оф развалиха групите са вечно ще носят лоша аура заради тия филми _________________ you better know that in the end it's better to say too much than never to say what you need to say.
| |
|
| |
beeblebrox the big Z
Брой мнения : 103 Registration date : 18.05.2010
| |
| |
NoName!!! crack in a mirror
Брой мнения : 15 Registration date : 07.04.2010
| Заглавие: Re: Twilight (Здрач) /2008 Нед 23 Май 2010, 23:06 | |
| - Цитат :
- Глупости. Във саундтрака на втория има Radiohead & Death Cab for cutie. И Lykke Li. Но естествено, живеем в БГ, не очаквам някой да ги е чувал преди филма..
Ъм, аз не говорих за този саундтрак, а за Original Score-a. Все пак споменах, че е направен от композитор, тъкмо за да не ги обръка некои. Дъъъ, уатевъ . | |
|
| |
NanaSky positive spirit
Брой мнения : 1452 Age : 31 Localisation : on top of the world Registration date : 07.04.2010
| Заглавие: Re: Twilight (Здрач) /2008 Вто 25 Май 2010, 08:18 | |
| На мен пък филмът не ми хареса. И Новолуние не ми хареса. Абе лигави са. И в Едуард нямаше абсолютно нищо, което да ме грабне и с което да ми заприлича на истински, типичен вампир. Бела пък.. не, за нея няма да кажа нищо. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Twilight (Здрач) /2008 Вто 25 Май 2010, 12:34 | |
| - Джо написа:
- оф развалиха групите
са вечно ще носят лоша аура заради тия филми плюсче! =D | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Twilight (Здрач) /2008 | |
| |
|
| |
| Twilight (Здрач) /2008 | |