| Филмите, които не ви допадат.. | |
|
+4Джо Field of Innocence xRainbowx ℛi∂∂ℓℯ 8 posters |
Автор | Съобщение |
---|
ℛi∂∂ℓℯ Nemo ⚕☠︎︎
Брой мнения : 8707 Age : 29 Localisation : Love's manna flask Registration date : 04.01.2008
| Заглавие: Филмите, които не ви допадат.. Сря 12 Ное 2008, 21:59 | |
| Кои са филмите (или поне част от тях), които не са ви харесали (и поради каква причина)? А какъв жанр не можете да понасяте? _________________ Nihil verum est licet omnia. | |
|
| |
xRainbowx Lil bunny Foo Foo
Брой мнения : 2496 Age : 30 Localisation : In a cereal box, The Supermarket Registration date : 25.05.2007
| |
| |
Field of Innocence Autumnal Melancholy
Брой мнения : 237 Registration date : 31.01.2008
| Заглавие: Re: Филмите, които не ви допадат.. Чет 13 Ное 2008, 19:27 | |
| House Of Wax - Не знам как се навих да го гледам. Типичен пример за американски хорър + това участваше Парис Хилтън (заради което още в началото бях силно предубедена). Meet the Spartans - За него не бях предубедена, а и чух отзиви,че бил много смешен и пр. Не ми хареса - нямаше особено смешни моменти, а и самата пародия ми се стори.. не много добре направена. Scary Movie 3 - Много слаба част - другите серии не от типа филми, които те карат да се замислиш или те държат в напрежение през цялото време, но стават за развлечение.. да се свиеш с купа пуканки в ръка, да угасиш и да ги гледаш. Единствено този не ме грабна - беше скучен от началото до края. Имаше един единствен момент, на който ми стана смешно.
Няма жанр, който да мразя. Като цяло не обичам психо трилъри, (някои) комедии и (някои) ужаси. | |
|
| |
Джо Чувствителен люляк™
Брой мнения : 1683 Age : 31 Registration date : 21.05.2007
| Заглавие: Re: Филмите, които не ви допадат.. Чет 13 Ное 2008, 19:33 | |
| омггг преди час-два с ради бяхме на кино и гледахме Бедствия и други катастрофи заклевам се, тва е най-тъпото нещо, което някога съм гледала _________________ you better know that in the end it's better to say too much than never to say what you need to say.
| |
|
| |
little nettie moore
Брой мнения : 98 Age : 32 Registration date : 28.12.2008
| Заглавие: Re: Филмите, които не ви допадат.. Вто 08 Сеп 2009, 01:09 | |
| такам; вчера много ми се гледаше филм и влязох тук, за да си взема идея и тъй като горе-долу с джо? имаме подобни вкусове за филми, доколкото съм забелязала; дръпнах a walk to remember и ъм, не че е лош или нещо подобно, обаче защо го възвеличавате толкова? искам да кажа, филма е бъкан с клишета, с идеи, присъстващи в други, по-стари филми, общо взето сълзлива история, която обаче е оставена така, че никак да не е сълзлива, а сладка. хубаво че беше късичък, но верно? чак любим о.О | |
|
| |
Джо Чувствителен люляк™
Брой мнения : 1683 Age : 31 Registration date : 21.05.2007
| Заглавие: Re: Филмите, които не ви допадат.. Вто 08 Сеп 2009, 09:52 | |
| о о ти пък си свалила сигурно единствения, който е многоо 'не-теб' XD
гледааааааай mr magorium's wonder emporium <33 _________________ you better know that in the end it's better to say too much than never to say what you need to say.
| |
|
| |
little nettie moore
Брой мнения : 98 Age : 32 Registration date : 28.12.2008
| Заглавие: Re: Филмите, които не ви допадат.. Вто 08 Сеп 2009, 22:32 | |
| хаха (: Ок още днес ще му дам шанс | |
|
| |
ℛi∂∂ℓℯ Nemo ⚕☠︎︎
Брой мнения : 8707 Age : 29 Localisation : Love's manna flask Registration date : 04.01.2008
| Заглавие: Re: Филмите, които не ви допадат.. Пет 06 Ное 2009, 23:39 | |
| Не ми допадат разни плоски филми, в които най - "интересната" част е две мацки по голи гърди да се бият и едната да спука съответно атрибутите на другата. Имам предвид .. За бога! : D _________________ Nihil verum est licet omnia. | |
|
| |
(r)evolution kozmic blues
Брой мнения : 446 Age : 30 Registration date : 20.01.2010
| Заглавие: Re: Филмите, които не ви допадат.. Пет 22 Яну 2010, 18:52 | |
| за тхе доорс филма, ама то е щото не обичам доорс. иначе акрос дъ юнивърс си беше чиста гавра с бийтълс. нда. | |
|
| |
ℛi∂∂ℓℯ Nemo ⚕☠︎︎
| Заглавие: Re: Филмите, които не ви допадат.. Пон 01 Мар 2010, 21:05 | |
| - (r)evolution написа:
- иначе акрос дъ юнивърс си беше чиста гавра с бийтълс. нда.
Аз не съм го гледала.. Защо е гавра с Бийтълс?_________________ Nihil verum est licet omnia. | |
|
| |
Брой мнения : 2496 Age : 30 Localisation : In a cereal box, The Supermarket Registration date : 25.05.2007
| Заглавие: Re: Филмите, които не ви допадат.. Чет 02 Сеп 2010, 01:00 | |
| Ше правят MEAN GIRLS 2 с някви малоумни неизвестни дисни звезди. Някой просто да ме гръмне. А и да не споменавам РИМЕЙКА на Let the right one in. Нужно ли е да скапат абсолютно всеки филм правен някога? | |
|
| |
ℛi∂∂ℓℯ Nemo ⚕☠︎︎
| Заглавие: Re: Филмите, които не ви допадат.. Пет 03 Сеп 2010, 18:10 | |
| - xRainbowx написа:
- Ше правят MEAN GIRLS 2 с някви малоумни неизвестни дисни звезди.
Някой просто да ме гръмне. А и да не споменавам РИМЕЙКА на Let the right one in. Нужно ли е да скапат абсолютно всеки филм правен някога? да, щом има и титаник 2.. _________________ Nihil verum est licet omnia. | |
|
| |
(r)evolution kozmic blues
Брой мнения : 446 Age : 30 Registration date : 20.01.2010
| Заглавие: Re: Филмите, които не ви допадат.. Сря 08 Сеп 2010, 01:22 | |
| - Riddle написа:
- (r)evolution написа:
- иначе акрос дъ юнивърс си беше чиста гавра с бийтълс. нда.
Аз не съм го гледала.. Защо е гавра с Бийтълс? ами в смисъл, че целия филм крещеше БИЙТЪЛС, а всъщност беше доста слаб според мен. беше мюзикъл ии доста често пяха, а аз попринцип не харесвам мюзикъли. пяха бийтълс, но все пак в изпълнение на главния актьор... и актьорската игра според мен не беше много добра. освен това имаше някакви доста странни high епизоди на главните герои, които бяха... абе странни и не ми се вписваха на място. и като цяло тогава не ми хареса филма и се почувствах спр тъпо, че са използвали толкова много бийтълс (които обожавам) за нещо, което ме разочарова. но съм го гледала твърде отдавна за да си спомням много ясно и всъщност е възможно да ти хареса, пък и на мен да ми хареса ако го гледам отново. | |
|
| |
FragmentVSKC
Брой мнения : 155 Age : 33 Localisation : Sofia Registration date : 02.07.2010
| Заглавие: Re: Филмите, които не ви допадат.. Сря 08 Сеп 2010, 14:14 | |
| Има Титаник 2 . Леле. Ммм не се кефя на филми, в които се говори на немски, френски, руски.Блякс. Езиците с асуепр яки, ама такива филми. И на бълагрските телевизионни сериали в последните 10 години. (Катооо естствено не взимама на предвди Стъклен дом и ммм новият нашумял филм ( Мисия Лондон) , защото още не съм се усмелила да ги гледам с критичното си мнение. А очаквам нещо хубаво поне от филма. ) Ммм Сделката на доктор Парнасъс ! Умряяяяяяяяяяяяях от малоумщина докато го гледах, явно щото имах ужасно високи очаквания, а целия филм беше от преебан по- преебан. Ебаси яката идея и не беше развита качествено, което ме изуми. Подяволите Деп го има там, Хийт Леджър... Не знам. Може би трябва да го гледам пак и всикчо идва от тва, че ни бяха набили на първия ред в киното и ме боляха ужасно очите и нещо да не съм го разбрала примерно. ИСКАМ ДА Е ХУБАВ ФИЛМ! ОБИЧАМ ТАКИВА КРИВИ... защооооо не ми харесва. Явно Tim Burton не може да бъде достигнат | |
|
| |
| Заглавие: Re: Филмите, които не ви допадат.. Сря 08 Сеп 2010, 14:26 | |
| - FragmentVSKC написа:
- Има Титаник 2 . Леле.
Ммм не се кефя на филми, в които се говори на немски, френски, руски.Блякс. Езиците с асуепр яки, ама такива филми. И на бълагрските телевизионни сериали в последните 10 години. (Катооо естствено не взимама на предвди Стъклен дом и ммм новият нашумял филм ( Мисия Лондон) , защото още не съм се усмелила да ги гледам с критичното си мнение. А очаквам нещо хубаво поне от филма. )
Ммм Сделката на доктор Парнасъс ! Умряяяяяяяяяяяяях от малоумщина докато го гледах, явно щото имах ужасно високи очаквания, а целия филм беше от преебан по- преебан. Ебаси яката идея и не беше развита качествено, което ме изуми. Подяволите Деп го има там, Хийт Леджър... Не знам. Може би трябва да го гледам пак и всикчо идва от тва, че ни бяха набили на първия ред в киното и ме боляха ужасно очите и нещо да не съм го разбрала примерно. ИСКАМ ДА Е ХУБАВ ФИЛМ! ОБИЧАМ ТАКИВА КРИВИ... защооооо не ми харесва. Явно Tim Burton не може да бъде достигнат Дори не съм сигурна дали МОГА да започна да споря с тоя пост. Ай I'll let it slide.. Времето е хубаво и ме мързи- | |
|
| |
FragmentVSKC
| Заглавие: Re: Филмите, които не ви допадат.. Сря 08 Сеп 2010, 15:14 | |
| Само да се уточня. Това, че не обичам да гледам филми, в които се говори на друго освен английски, не значи , че нямам любими филми сред тях. Имаше един уникален френски филм. ( Да беше един де. ) Въпроса е просто в диалозите... които изключително много ми здразнят ушите и ми е трудно да свикна.
Последната промяна е направена от FragmentVSKC на Сря 08 Сеп 2010, 18:35; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
beeblebrox the big Z
Брой мнения : 103 Registration date : 18.05.2010
| Заглавие: Re: Филмите, които не ви допадат.. Сря 08 Сеп 2010, 17:05 | |
| АХАХАХАХАХАХХАХАХХАХАХХАХАХ
тва за тим бъртън ме уби. | |
|
| |
FragmentVSKC
| Заглавие: Re: Филмите, които не ви допадат.. Сря 08 Сеп 2010, 18:30 | |