| Каква музика не можете да понасяте? | |
|
+26Annabelle SatanicSlayer Арлина odd soul Saalik Nitrogenium kika Avalanche_Master Мор Ange_Macabre life. love. regret. kykyrqchka Ая FragmentVSKC Chocolate Атрофия Lirael NoName!!! NanaSky Cookie ♥ Иви. ερsilonε xRainbowx Floopy Джо ℛi∂∂ℓℯ 30 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
ℛi∂∂ℓℯ Nemo ⚕☠︎︎
Брой мнения : 8707 Age : 29 Localisation : Love's manna flask Registration date : 04.01.2008
| Заглавие: Каква музика не можете да понасяте? Пет 25 Сеп 2009, 20:12 | |
| Можете да споделите.. И ще е добре да се обосновете, но ако ви мързи, можете да пропуснете.. _________________ Nihil verum est licet omnia. | |
|
| |
Джо Чувствителен люляк™
Брой мнения : 1683 Age : 31 Registration date : 21.05.2007
| Заглавие: Re: Каква музика не можете да понасяте? Пет 02 Окт 2009, 19:46 | |
| чалга, поп-фолк и производните >.< и прекалено крещящи метълски истории _________________ you better know that in the end it's better to say too much than never to say what you need to say.
| |
|
| |
Floopy
Брой мнения : 36 Registration date : 17.01.2010
| |
| |
xRainbowx Lil bunny Foo Foo
Брой мнения : 2496 Age : 30 Localisation : In a cereal box, The Supermarket Registration date : 25.05.2007
| Заглавие: Re: Каква музика не можете да понасяте? Чет 21 Яну 2010, 22:48 | |
| Всъщност ВСЯКАКВА музика мога да понеса. Смисъл, ако ми се наложи. Някой неща колкото и кофти да са и колкото да не ги харесваам, с правилните хора и настроение, просто не ми пука. Какво не бих си пуснала и не бих слушала сама, тва е друг въпрос. чалгата, не знам дали е нужно въобще да я пиша? дет/блек метъл PASSION PIT FLYLEAF разни емовски лигави гнусни истории кънтри не понасям както и поп тип хана монтана или там квото е
| |
|
| |
ερsilonε
Брой мнения : 3203 Age : 29 Registration date : 12.10.2009
| |
| |
Иви.
Брой мнения : 18 Age : 30 Localisation : Where the sky ends. Registration date : 19.03.2010
| Заглавие: Re: Каква музика не можете да понасяте? Съб 20 Мар 2010, 00:42 | |
| метъл и хана монтана и другите лигни от тоя род.. | |
|
| |
Cookie ♥
Брой мнения : 18 Registration date : 04.04.2010
| |
| |
NanaSky positive spirit
Брой мнения : 1452 Age : 31 Localisation : on top of the world Registration date : 07.04.2010
| Заглавие: Re: Каква музика не можете да понасяте? Сря 07 Апр 2010, 16:09 | |
| Чалга?! Мразя я! Не е музика. Сръбското също. Извращение.
! | |
|
| |
NoName!!! crack in a mirror
Брой мнения : 15 Registration date : 07.04.2010
| Заглавие: Re: Каква музика не можете да понасяте? Чет 08 Апр 2010, 11:36 | |
| всички балкански истории, дисни лигавщини, стари градски, кънтритата, извратените викове наречени метъл и някои хаусове дето едно и също се върти 10 минути | |
|
| |
Lirael Grig's God
Брой мнения : 701 Age : 31 Localisation : Моя малък свят Registration date : 21.12.2009
| Заглавие: Re: Каква музика не можете да понасяте? Чет 08 Апр 2010, 12:05 | |
| Крещящ метъл, това сериозно не си е музика | |
|
| |
Атрофия Pinocchio's Furniture
Брой мнения : 109 Registration date : 17.04.2010
| Заглавие: Re: Каква музика не можете да понасяте? Съб 17 Апр 2010, 18:59 | |
| Всичко възможно, каквото има за чуване мога да слушам. Освен поп - фолк(като тук не включвам ретро чалга, тя е на друго ниво вече, а откъм текстове е доста богата с житейски опит), тия филосовски лирики за любовта не биха ми понесли и в мъртво пияно състояние, предполагам. | |
|
| |
Chocolate forever whatever
Брой мнения : 550 Age : 27 Registration date : 26.06.2010
| Заглавие: Re: Каква музика не можете да понасяте? Съб 26 Юни 2010, 13:25 | |
| Чалгатаа Освен някои стари песни или "голеимиге хитове" Покрай чалгарите от моя клас знам Палатка наизуст. Иначе... не мога да ги понасям. | |
|
| |
FragmentVSKC
Брой мнения : 155 Age : 33 Localisation : Sofia Registration date : 02.07.2010
| Заглавие: Re: Каква музика не можете да понасяте? Пет 02 Юли 2010, 17:50 | |
| Хахах аз наскоро ходих на "Ретро чалга" с групата ми в унивеситета БЕШЕ ОТВРАТИТЕЛНО! И все пак за една вечер - напих се, лигавих се яко, не ми дремеше. Иначе даже и в пияно състояние знам, каква е стойността на тази музика. Ок - нека е музика. Обаче е музика без смисъл. Лично аз не получавам, намирам, преоткривам някакъв смисъл. За разни хора, може и да има. То тук не видях един човек, който а я харесва. Препдолагам, че липсата на стойност просто може да бъде забелязана веднага. Поне от хората, които действително се занимават с творчество. Виж за хората, които се знаимават с музика - те може би ще открият някакъв чар в самият ритъм... ( В текстовете - никой не може да отркие чар, освен супер повърхностни хора... ( съжалявам, че може би и мнението ми звучи повърхностно - възможно е ) . Бих се съгласила , ако някой каже, че това са предрасъдъци. Предрасъдъци са... но и без предрасъдъци пак ... мога да преценя кога нещо ми допада и кога не. Кога нещо има смисъл и кога няма... ( В моя си свят) Също така не ми харесва как звучат Хеви метал групите с пищящите олд скул китари... и лигавите провлачени, крещящи гласове. И все пак тук мнението ми не е толкова крайно, тъй като може би има песни някъде там, които ще успея да оценя. Аз обаче намирам много повече емоция и чувство в грубия хардкор, например. В самото дране. На мен ми носи емоция... звучи ми истерично. Харесва ми... Докато тея виещи... хеви метал гласове... ми бъркат в здравето. И народна музика не обичам. С някои много малки изключения и класики. | |
|
| |
Ая
Брой мнения : 83 Age : 31 Localisation : стоя на пръсти...накрая на света Registration date : 29.06.2010
| Заглавие: Re: Каква музика не можете да понасяте? Чет 08 Юли 2010, 23:44 | |
| Не мога да слушам как разни метъли се дерат, все едно ги колят, имам предвид от най-хард парчетата. Също и хаус/техно, не знам какво е точно, циклежите с които се чувствам някакси забаааавена | |
|
| |
kykyrqchka raindrop
Брой мнения : 235 Age : 36 Registration date : 07.03.2010
| Заглавие: Re: Каква музика не можете да понасяте? Вто 13 Юли 2010, 13:12 | |
| Не съм особено запозната с джаз културата, но май-май няма и да се запознаем по-отблизо. Понякога имам чувството, че всеки инструмент си е с лично свой ритъм без да се въвлича в чуждия. Ей такива "импровизации" не мога да ги разбера и понеса. | |
|
| |
life. love. regret.
Брой мнения : 473 Registration date : 30.08.2010
| Заглавие: Re: Каква музика не можете да понасяте? Пон 30 Авг 2010, 22:58 | |
| Не мога да понасям музика с расистки, националистически и всякакви кретенски текстове и послания. Не искам да слушам музика, в която се пее колко славна история на войни, предателства и робство имаме, нито песни възхваляващи Хитлер, Сталин или който и да е вожд, не ми се слуша колко велика е нечия родина, пък било то и моята. Не мога да понасям и музика с отвратителни мачо текстове или музикални клипове, в които жените се стереотипизират и представят като предмети и обекти на сескуално желание - без собствена индивидуалност и уникалност - в този ред не мога да понасям текстове на песни, в които се използват думи и фрази като "педал", "кучко", "пичка" и пр. | |
|
| |
Ange_Macabre Fresh from the Grave
Брой мнения : 288 Age : 29 Localisation : Висящата градина Registration date : 28.08.2010
| Заглавие: Re: Каква музика не можете да понасяте? Чет 02 Сеп 2010, 01:00 | |
| Чалгата да я спомена с "добро" и аз. Освен това не обичам повечето стилове метъл, бавен, бърз, с крещене или с тия супер високите симфонични гласове - нищо лично, но ми бърка в здравето. А, да. И поп тип Хана Монтана, Бритни Спиърс в хайскуул периода си, и всякакви производни oh so popular highschool c*nts. PS: Тя Спиърс не че след като мина училищната възраст се очовечи, ама.. | |
|
| |
ℛi∂∂ℓℯ Nemo ⚕☠︎︎
Брой мнения : 8707 Age : 29 Localisation : Love's manna flask Registration date : 04.01.2008
| Заглавие: Re: Каква музика не можете да понасяте? Сря 23 Фев 2011, 13:01 | |
| чалга и поп фолк _________________ Nihil verum est licet omnia. | |
|
| |
Мор
Брой мнения : 16 Registration date : 09.04.2011
| Заглавие: Re: Каква музика не можете да понасяте? Съб 09 Апр 2011, 22:16 | |
| Не понасям песни, които предизвикват гадни фантазии в мен. Може да са страшни, може да са дразнещо-гнусни, може да не съм съгласна с посланието им, може и да не успея да измисля нищо, защото песента е по - сложна - тогава първо не ми понася, но я запомням и като я завъртя някога отново и хлътвам по нея.Има го и варианта да не съм в настроение за определено парче.Тази непоносимост ми се появява при много стилове, не мога да я огранича. Имам и една по - обобщена неприязън към музика, правени само за пари.И чалагат автоматично отпада от предпочитанията ми. | |
|
| |
Avalanche_Master Ликантроп
Брой мнения : 409 Age : 31 Localisation : в Мадригалът на Нощта Registration date : 18.04.2011
| Заглавие: Re: Каква музика не можете да понасяте? Нед 15 Май 2011, 00:40 | |
| Аз пък понасям чалга. Разни крещящи метъли не само че понасям, не само че слушам, но и имам за изключително интелигентни като музика. Е, де, не говорим за Cock & Ball Torture, но любимата ми група е Godflesh, повече няма какво да говорим. Не понасям псевдо-мачо-метъла, и всичко, което е изисквало коефицент на интелигентност 20 за да бъде написано и продуцирано. Не понасям поп-фолка (не разбирай Тони Стораро - както казах, нямам абсолютно нищо против чалгата), не понасям и горграйнд, порнграйнд и подобни простотии. В същото време - да, слушам грайндкор. Не понасям разни "технични" групи от стила на Dream Theater, които творят сложна музика без послание, но това вече си е лично предпочитание. Не понасям бой и гърл групи, макар някои добри попадения. Не понасям one-hit-wonders, макар също да има попадения. Не понасям Pet Shop Boys. Гоу уест, гоу гъз. Понасям комерсиална музика, понасям некомерсиална музика. Понасям поп-пънк и етно-джаз, понасям шуугейз и нойз, както и поп и блус. Доста съм отворен музикално, бих казал. ЕДИТ: И това, като изключим "педал" и "кучко" (макар да си мисля, че life. love. regret. едва ли е имал предвид Biggie Small, например): - life. love. regret. написа:
- Не мога да понасям музика с расистки, националистически и всякакви кретенски текстове и послания. Не искам да слушам музика, в която се пее колко славна история на войни, предателства и робство имаме, нито песни възхваляващи Хитлер, Сталин или който и да е вожд, не ми се слуша колко велика е нечия родина, пък било то и моята. Не мога да понасям и музика с отвратителни мачо текстове или музикални клипове, в които жените се стереотипизират и представят като предмети и обекти на сескуално желание - без собствена индивидуалност и уникалност - в този ред не мога да понасям текстове на песни, в които се използват думи и фрази като "педал", "кучко", "пичка" и пр.
| |
|
| |
kika
Брой мнения : 12 Age : 26 Registration date : 26.01.2012
| Заглавие: Re: Каква музика не можете да понасяте? Нед 29 Яну 2012, 22:04 | |
| Ами чалга - там няма какво да се обяснявам - досещате се сами. И метъл - всеки си има вкус, ама мене тая музика ме депресира! И на трето място - дъбстеп - не знам как се пише дъпстеп или дъбстеп, но като чуя нещо такова и направо ми бърка в червата. То направо мозъка ти ще експлодира ;х | |
|
| |
Nitrogenium Last man standing
Брой мнения : 67 Age : 30 Localisation : Satan's dream Registration date : 21.08.2010
| Заглавие: Re: Каква музика не можете да понасяте? Съб 28 Юли 2012, 23:25 | |
| Чалгата ме отвращава....... | |
|
| |
Saalik
Брой мнения : 191 Age : 30 Localisation : In the land of the crimson moon. Registration date : 10.11.2011
| Заглавие: Re: Каква музика не можете да понасяте? Пон 27 Авг 2012, 00:03 | |
| На първо място чалга и поп фолк. Развращаваща и противна музика, която няма никакъв смисъл. Едно от нещата на света, които да ти напомнят колко гнусни могат да бъдат хората. На второ място чуждестранната чалга. Онези поп песнички, чиито текст има също толкова смисъл, колкото нашенския. | |
|
| |
odd soul like she's nothing and water is all
Брой мнения : 821 Registration date : 01.01.2013
| Заглавие: Re: Каква музика не можете да понасяте? Нед 16 Юни 2013, 15:02 | |
| - Vegas написа:
- Всъщност ВСЯКАКВА музика мога да понеса. Смисъл, ако ми се наложи. Някой неща колкото и кофти да са и колкото да не ги харесваам, с правилните хора и настроение, просто не ми пука.
Какво не бих си пуснала и не бих слушала сама, тва е друг въпрос. чалгата, не знам дали е нужно въобще да я пиша? дет/блек метъл PASSION PIT FLYLEAF разни емовски лигави гнусни истории кънтри не понасям както и поп тип хана монтана или там квото е
ЕДНО КЪМ ЕДНО само дето на passion pit и flyleaf има точно една песен, дето харесвам | |
|
| |
Арлина après moi le déluge
Брой мнения : 2720 Age : 32 Localisation : /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Registration date : 10.02.2009
| Заглавие: Re: Каква музика не можете да понасяте? Вто 18 Юни 2013, 16:50 | |
| аз май не мога да понасям техно. и метъл-тип-бормашина-неща. и РОМАНТИЧНИ ПЕСНИ тип Марая Кери-Селин-Дион-сещате се, наистина не мога, може би това ми е най-трудното нещо на света. мога да положа усилия ако съм на определено количество водка със сок | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Каква музика не можете да понасяте? | |
| |
|
| |
| Каква музика не можете да понасяте? | |
|