| JUNO. | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
ℛi∂∂ℓℯ Nemo ⚕☠︎︎
Брой мнения : 8707 Age : 29 Localisation : Love's manna flask Registration date : 04.01.2008
| |
| |
echoes
Брой мнения : 375 Age : 32 Registration date : 06.04.2009
| Заглавие: Re: JUNO. Пет 25 Сеп 2009, 21:30 | |
| на мен ми беше някак твърде обикновен. познавам доста хора, които наистина са впечатлени от филма но аз не намерих нищо особено интригуващо или оригинално в него. търгнах някви спойлери да пиша, но след като не си го гледала, ще се въздържа ;d | |
|
| |
ℛi∂∂ℓℯ Nemo ⚕☠︎︎
Брой мнения : 8707 Age : 29 Localisation : Love's manna flask Registration date : 04.01.2008
| |
| |
echoes
Брой мнения : 375 Age : 32 Registration date : 06.04.2009
| Заглавие: Re: JUNO. Пет 25 Сеп 2009, 23:40 | |
| ами, като цяло става въпрос за 16годишна, която забременява от гаджето си. реакцията на техните е адски смешна като разбират, просто не реагират..никак, което един нормален родител не би направил ;д в крайна сметка джуно решава да не прави аборт а да даде детето на приемно семейство и общо взето филма показва отношенията и с тях по време на бременността. абе за запълване на времето става, но аз не открих особено дълбокомислие | |
|
| |
Джо Чувствителен люляк™
Брой мнения : 1683 Age : 31 Registration date : 21.05.2007
| Заглавие: Re: JUNO. Съб 26 Сеп 2009, 16:18 | |
| важното е, че играе елън пейдж <3333 богиня е _________________ you better know that in the end it's better to say too much than never to say what you need to say.
| |
|
| |
Арлина après moi le déluge
Брой мнения : 2720 Age : 32 Localisation : /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Registration date : 10.02.2009
| Заглавие: Re: JUNO. Съб 05 Мар 2011, 23:44 | |
| - echoes написа:
- ами, като цяло става въпрос за 16годишна, която забременява от гаджето си.
реакцията на техните е адски смешна като разбират, просто не реагират..никак, което един нормален родител не би направил ТОЧНО за какво ми е шибаната нормална реакция на родителите. филмът не е направен с тази цел. не показва и нормалната, средностатистическа 16- годишна пикла, нито нормалното семейство, което иска дете, нито нормалното момче, в което да се влюбиш- нищо. обожавам го. рефрешвах вчера- гледах филми, които не бях гледала отдавна. Винаги ще обожавам всяка частичка от този. If I have to wait you to be Kurt Cobain, I`ll never be a mother.Само аз ли съм извратена и бих взела Марк, заместо тъпия Блийкър? сърце няма да ми даде да отрежа пич, който слуша Sonic Youth. | |
|
| |
xRainbowx Lil bunny Foo Foo
Брой мнения : 2496 Age : 30 Localisation : In a cereal box, The Supermarket Registration date : 25.05.2007
| Заглавие: Re: JUNO. Пон 07 Мар 2011, 22:47 | |
| лол Марк>all Блийкър го играе Майкъл Сера, дори да беше шибаният Том Уейтс в тялото му, нямаше да го взема. е ок, може би ако му сложа от ония хартиените торби на главата и джаджите, които терористите ползват, за да си променят гласа. | |
|
| |
Брой мнения : 2720 Age : 32 Localisation : /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Registration date : 10.02.2009
| Заглавие: Re: JUNO. Вто 08 Мар 2011, 19:37 | |
| Да, Боже, за какъв чеп са взели Майкъл Сера? Хубавите момчета ли свършиха, или какво? Просто през цялото време най-невръзващото ми се нещо на света беше Джуно да е влюбена във такова русо мекотело. | |
|
| |
(r)evolution kozmic blues
Брой мнения : 446 Age : 30 Registration date : 20.01.2010
| Заглавие: Re: JUNO. Сря 11 Май 2011, 01:53 | |
| Май повредата е в моя телевизор, но намирам Майкъл Сера за странно, awkward kind of hot. Да. Даже по едно време се бях зарибила и му бях изгледала сички филми (които тогава бяха 3, но все пак.. ). Иначе за Джуно-НОМНОМНОМ! Обичам го тоя филм, има адския саундтрак и даже бях зарибила майка ми по него по едно време. Иначе на самия филм точно това му е якото - че на пръв поглед всички живеят някакъв супер обикновен и скучен живот, обаче всъщност всички герои са някви чалнати и се случват супер лудите неща | |
|
| |
Avalanche_Master Ликантроп
Брой мнения : 409 Age : 31 Localisation : в Мадригалът на Нощта Registration date : 18.04.2011
| Заглавие: Re: JUNO. Сря 11 Май 2011, 02:00 | |
| Ае, някакви хора ми казват, че съм приличал на тоя Майкъл Сира. Аз отричам. Иначе, аз слушам Sonic Youth, ехо, не ми отказвайте. Филма ще го гледам тия дни. | |
|
| |
| Заглавие: Re: JUNO. Сря 11 Май 2011, 13:32 | |
| - Цитат :
- Ае, някакви хора ми казват, че съм приличал на тоя Майкъл Сира
ако това ще те успокои............не. :д - Цитат :
- Май повредата е в моя телевизор, но намирам Майкъл Сера за странно, awkward kind of hot.
Но той е...някакси...извън awkward-измерението...някъде извън него, зад всички дъги. Има момичешки крака и персонажът му има няколко кют лайнс, обаче продължава да е разпльокано, лигаво мекотело. и всичко започна с един фотьойл, не забравяйте. :д | |
|
| |
ℛi∂∂ℓℯ Nemo ⚕☠︎︎
| Заглавие: Re: JUNO. Сря 11 Май 2011, 22:09 | |
| Аз така и не го гледах... Някой хубав ден ще си го сваля. Д: _________________ Nihil verum est licet omnia. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: JUNO. | |
| |
|
| |
| JUNO. | |
|