~ Форумът за Личното Ви Творчество ~ ˚₊‧꒰ა ☆ ໒꒱ ‧₊˚ |
|
| Театър | |
|
+5Amalfi Магнолия Арлина scaramouche ℛi∂∂ℓℯ 9 posters | Автор | Съобщение |
---|
ℛi∂∂ℓℯ Nemo ⚕☠︎︎
Брой мнения : 8707 Age : 29 Localisation : Love's manna flask Registration date : 04.01.2008
| Заглавие: Театър Вто 25 Яну 2011, 16:41 | |
| Обичате ли театъра? Често ли ходите? Кои са ви любимите пиеси? А най - скучните? Кино или театър? _________________ Nihil verum est licet omnia. | |
| | | scaramouche
Брой мнения : 63 Age : 29 Registration date : 27.01.2011
| Заглавие: Re: Театър Чет 27 Яну 2011, 12:54 | |
| Харесвам театъра.. Пълната зала, тишината сред публиката, играта на актьорите, чиито реплики от време на време се оказват достатъчно остроумни, за да създадат приятен смях сред зрителите.. Атмосферата е чудесна! Ходя когато имам време и в театъра в нашия град има интересни постановки.. За съжаление не е много често, но пък винаги оставам с едно приятно чувство.. Точно любими пиеси.. не знам.. нямам, но харесвам постановките с лек комедиен характер, които успяват да повишат настроението на публиката без да отегчават, и след които човек се чувства поразпуснал. Кино или театър? - И двете си имат предимства - за театъра изпълнението на живо и обстановката, която създава, - за киното увлекателността от кино ефектите и силата на образа във филмите. P.S. Здравейте на всички! Много харесах форумчето ви и се регнах веднага.. все още го разглеждам и хора, много е готино! | |
| | | Арлина après moi le déluge
Брой мнения : 2720 Age : 32 Localisation : /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Registration date : 10.02.2009
| Заглавие: Re: Театър Чет 27 Яну 2011, 21:55 | |
| Живата игра дава емоции, които киното не може. Не ги сравнявам. Просто е коренно, коренно различно. Последно гледах "Любов под брястовете" и се хилих като ряпа чак ме хвана срам, че се хиля като ряпа, но замалко не ме учелиха със САТЪР и със ЦАРЕВИЦА как да го приема сериозно? А Стоян Радев. Колко е добър този човек. Колко! Лицето му е създадено да изразява емоции, казвам ви, и най-сините очи на света. Обожавам всичко с него- "Истории на обикновената лудост", "Макбет", "Фауст"- какъв Мефистофел!- и май "Макбет" ми е фаворитът. жалко, че нямам възможност да ходя на театър по-често, бих живяла там, бих правила всичко там. P.S. Най-скучната пиеса, на която съм била...май "Слугините". Изцяло недоизпипано. Не ми хареса. Имаше някои добри моменти, иначе фък но. | |
| | | Магнолия Finite Incantatem
Брой мнения : 624 Registration date : 13.02.2011
| Заглавие: Re: Театър Пет 04 Мар 2011, 11:08 | |
| Обичате ли театъра? -Обожавам. Често ли ходите? -Не толкова, колкото ми се иска. Кои са ви любимите пиеси? -"Уравнение", "Отворена брачна двойка", "Вечеря за глупаци" (не "за тъпаци", в моя град си е точно "глупаци"), "Напразни услия на любовта", "Няма да платим, няма да платим". "20 минути с ангела" също ми хареса. А най - скучните? -"Шоколадовият войник" Кино или театър? Театър! Кино също, но ТЕАТЪР!
| |
| | | Amalfi
Брой мнения : 13 Registration date : 13.03.2011
| Заглавие: Re: Театър Нед 13 Мар 2011, 13:13 | |
| Обичате ли театъра? - Да, обожавам го. Често ли ходите? - Обикновено веднъж месечно. С бивши съученици и колеги от университета сме организирали театрална група и ходим заедно. Този петък ще гледам "Ревизор". Кои са ви любимите пиеси? - Тотален фаворит ми е "Крадецът на праскови". Изпълнението на Аня Пенчева беше повече от невероятно и това може би е единствената постановка, на която бих отишла пак. Други, които харесвам, са: "Охранители", "Вечеря за тъпаци", "Ножица трепач", "Осъдени души", "Даскал", "Женско царство"... Има ш още доста. А най - скучните? - "Ритъм" е най-глупавото нещо, което съм гледала. Като цяло подборът на постановки в Сълза и смях не ми допада. Кино или театър? - Театърът ми харесва повече, защото духът на актьорите рядко се усеща от големия екран. | |
| | | Джо Чувствителен люляк™
Брой мнения : 1683 Age : 31 Registration date : 21.05.2007
| Заглавие: Re: Театър Нед 13 Мар 2011, 18:05 | |
| Обичате ли театъра? - обожавам Често ли ходите? - за съжаление и срам, не Кои са ви любимите пиеси? - "Натрапникът'' !!!! <333333333 А най - скучните? - миии май най-скучна постановка ми беше ''Делото'' Кино или театър? - трудно. не знам, зависи до колко съм концентрирана. за театъра се изисква повече енергия, защото не само актьорите, а и зрителите се вживяват повече, отколкото при киното _________________ you better know that in the end it's better to say too much than never to say what you need to say.
| |
Брой мнения : 2720 Age : 32 Localisation : /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Registration date : 10.02.2009
| Заглавие: Re: Театър Чет 09 Юни 2011, 22:41 | |
| Бях на "Лавина"! БЕШЕ СТРАХОТНО. трябваше само да отбележа. Въпреки от-вра-ти-тел-ни-те субтитри, които или прескачаха за секунди пред очите ни, или се бавеха, или (обикновено) бъкаха от красиви думи като "чюствам" и "змях". И ВЪПРЕКИ това успя да ми хареса. Как може всички, до последната поддържаща роля, да са толкова отдадени? непознато чюство. :д | |
| | | Анджи aladdin sane
Брой мнения : 693 Age : 30 Localisation : scotland, uk Registration date : 28.02.2009
| Заглавие: Re: Театър Вто 14 Юни 2011, 09:51 | |
| Две години съм танцувала в балета на търновския театър и въпреки, че вече не се занимавам, когато ме удари носталгията редовно ходя да гледам пиеси, които вече знам наизуст. "Царицата на чардаша","Хубавата Елена","Харолд и Мод", "Службогонци" и тъй нататък сигурно вече мога да ги изиграя в главните роли. Последно гледах и "Бардак", бяха на гастрол тук. Много ми харесаха (: | |
| Заглавие: Re: Театър Вто 14 Юни 2011, 12:45 | |
| Thuumbs up, и аз съм гледала "Службогонци". Е, във варненския, но все пак. Веселино Михалкова <3 и отдавна искам да видя как е"Бардак", баси, писна ми да гледам само афиши. :з Е, исках да гледам и "За мишките и хората", обаче един приятел каза, че са го осрали : //
| |
| | | lisavegan. ab igne ignem.
Брой мнения : 1580 Age : 31 Localisation : Nowheresville. Registration date : 06.06.2007
| Заглавие: Re: Театър Вто 14 Юни 2011, 17:51 | |
| - Арлина написа:
Е, исках да гледам и "За мишките и хората", обаче един приятел каза, че са го осрали : //
И? Я, отивай веднага да прецениш сама за какво става дума! о.О
Последно бях на "Железният светилник" от Димитър Талев. | |
| Заглавие: Re: Театър Вто 14 Юни 2011, 22:52 | |
| Е, тичкам. :Д чакам да ми падне златото от небето. ще отида все някога, естествено, но ако още някой го е гледал- да дава мнение. | |
| | | echoes
Брой мнения : 375 Age : 32 Registration date : 06.04.2009
| Заглавие: Re: Театър Вто 14 Юни 2011, 23:12 | |
| "Железният светилник" <3 аз много искам на "Полет над кукувиче гнездо", ама май изпуснах сезона.. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Театър | |
| |
| | | | Театър | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|